Izvor: Blic, 09.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milja Vujanović ranjena u kičmu

Milja Vujanović ranjena u kičmu

BEOGRAD Milju Vujanović (50), poznatog astrologa, bivšu glumicu i mis SFRJ, ranio je juče oko 9 sati, u njenom stanu u Ulici Klare Cetkin 4, njen prijatelj Obrad Zejak (50), koji se sam prijavio policiji.

Još se ne zna tačno kako je došlo do incidenta. Prema prvim informacijama, Zejak, koji je inače, penzionisani oficir Vojske Jugoslavije, došao je kod Milje Vujanović da rasprave neke lične stvari. Ubrzo je došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svađe, a Zejak je izvadio pištolj i ispalio dva metka u Milju Vujanović koji su je pogodili u vrat i rame. Odmah posle toga otišao je u policiju i prijavio se zbog pokušaja ubistva.

Teško povređenu Milju Vujanović Hitna pomoć je prevezla u Zemunsku bolnicu, a zatim je prebačena u Ortopedsku kliniku 'Banjica', gde je smeštena u šoksobu. Kako 'Blic' saznaje, u teškom je stanju, ali svesna povređeni su joj vrat i kičma, ne oseća ruke i noge i ne može da govori. Postoje indicije da bi mogla da ostane invalid.

Kada je 'Blic' juče pokušao da stupi u kontakt sa Miljom Vujanović, preko mobilnog telefona, ljubazni ženski glas je rekao da 'Milja trenutno nije tu, ali da nije ranjena' i napomenuo da 'ne treba da širimo dezinformacije'.

Niko od suseda iz Ulice Klare Cetkin 4 nije čuo kada se dogodila tragedija u stanu broj 11, u kojem Milja Vujanović sa sinom stanuje od marta ove godine. Komšije kažu da su Milju Vujanović viđali samo u prolazu i da ne znaju s kim se družila.

Milja Vujanović se pre nekoliko godina često pojavljivala u javnosti, a tada je svom prezimenu dodala ime zvezde Regulus, za koju je rekla da obeležava njen život.

U poslednje vreme nije se toliko eksponirala u javnosti, ali se i dalje reklamira na TV 'Pink', nudeći zainteresovanima tumačenje horoskopa, a radi i u svom Astrocentru 'Milja'. A.A

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.