Milivojević: Zakon o zaštiti članova porodica funkcionera najviše bi štetio Vučiću

Izvor: Danas, 23.Dec.2020, 13:19

Milivojević: Zakon o zaštiti članova porodica funkcionera najviše bi štetio Vučiću

Politikolog Cvijetin Milivojević izjavio je danas da bi od eventualnog usvajanja novog krivičnog dela "izlaganje poruzi članova porodice predstavnika najviših državnih organa", najveću štetu imali upravo predstavnici vlasti jer bi to proizvelo mnogo sudskih sporova u kojima bi tužena strana bili Aleksandar Vučić i njegovi saradnici.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Milivojević: Zakon o zaštiti članova porodica državnih funkcionera najviše bi štetio ...

Izvor: Beta, 23.Dec.2020

Politikolog Cvijetin Milivojević izjavio je danas da bi od eventualnog usvajanja novog krivičnog dela "izlaganje poruzi članova porodice predstavnika najviših državnih organa", najveću štetu imali upravo predstavnici vlasti jer bi to proizvelo mnogo sudskih sporova u kojima bi tužena strana bili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.