Milićević stabilno, prevezen u Klinički centar Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević stabilno, prevezen u Klinički centar Srbije

Narodni poslanik SPS Đorđe Milićević (41) od jutros je svestan i oko 14.30 sati je iz Urgentnog centra valjevske bolnice stigao na intenzivnu negu u Klinički centar Srbije, piše "Blic".

Kako dodaje list, tokom dana je u Klinički centar Srbije transportovan i njegov vozač Dejan Jakovljević (34), koji je takođe u nesreći zadobio teške telesne povrede.

Milićević i njegov vozač u petak ujutro doživeli su strahovitu saobraćajnu nesreću kada su sleteli sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << puta Slovac-Ub, u selu Bajevac, u automobilu "škoda oktavia", za čijim volanom je bio Jakovljević.

Oni su se automobilom zakucali u betonski propust iz za sada neutvrđenih razloga.

Nakon operacije koja je juče trajala oko pet sati, Milićević se sada nalazi u boljem stanju, od jutros je svestan i stabilan.

I njegov vozač, Jakovljević, takođe je juče operisan.

U Urgentnom centru u Valjevu jutros je urađena kompletna dijagnostika njihovog stanja i procenjeno je da poslanik i njegov vozač dalje lečenje treba da nastave u bolnici u Beogradu, navodi Blic.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđe Milićević u svesnom stanju, prebačen u Beograd

Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2018

Potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević je svestan i iz Urgentnog centra valjevske bolnice prebačen je na intenzivnu negu u KC Srbije...Tokom dana će u Klinički centar Srbije biti transportovan i njegov vozač Dejan Jakovljević (34), koji je takođe u nesreći zadobio teške telesne povrede...U...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.