Milićev ne mora da kaže gde se krio

Izvor: Akter, 08.Sep.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićev ne mora da kaže gde se krio

Marko Milićev nije obavezan da kaže sudu gde se i zbog čega krio, rekao je ministar pravde Nikola Selaković

"On kao okrivljeni nije obavezan ni na šta. Pošto je bio u bekstvu, prekršio je svaku obavezu pa i da se javni pravosudnim oganima", rekao je Selaković novinarima odgovarajući na pitanje da li Milićev mora da kaže gde se i zbog čega krio.

Nakon što je otvorio novu zgradu suda na Novom Beogradu, Selaković je novinarima kazao da u slucaju Milićeva nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << izvrsena ekstradicija iz Kine, već deportacija.

Sada ga očekuje suočavanje sa sudijom za prethodi postupak i tužiocem povodoom određivanja pritvora i nastavka istrage u tom slučaju, napomenuo je ministr pravde.

Milićev je sinoć iz Kine deportovan avionom za Beograd pošto je po srpskoj poternici uhapšen u toj državi 29. avgusta.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.