Milenković suvlasnik firme u Bugarskoj

Izvor: Blic, 16.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenković suvlasnik firme u Bugarskoj

SOFIJA, BEOGRAD - Nenad Milenković zvani Milenko, koga su bugarski mediji povezali sa prošlonedeljnom pucnjavom u Sofiji u kojoj su ranjene četiri osobe, među kojima i šestomesečna beba, u Bugarskoj je suvlasnik firme „Liteks - park", koja trguje na veliko, piše sofijski dnevnik „24 časa".

To je potvrdio i Angel Bončev, prvi čovek FK Liteks, koji poseduje 90 odsto firme, dok Milenković ima deset odsto akcija. Bončev je rekao da Milenkovića dobro poznaje i da „ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obraća pažnju na to šta pišu mediji".

Marija R. i Igor Momirovski sinoć su pušteni iz bolnice, ali su odmah privedeni na razgovor. Šestomesečni V.R. je zadržan u bolnici bugarske policije. Teško ranjeni Srbin kod koga su nađena dokumenta na ime Metodija Doseva još je u vojnoj bolnici. Bugarska policija je zamolila kolege u Srbiji da provere identitet ranjenih muškaraca jer se sumnja da su oni državljani Srbije i nekadašnji saradnici Nenada Milenkovića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.