Migranti pokušali preko granice uvučeni u limene cevi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti pokušali preko granice uvučeni u limene cevi

Carinici su danas na izlaznoj strani graničnog prelaza Batrovci u tovaru jednog kamiona zatekli trojicu migranata koji su pokušali da pređu granicu uvučeni u limene cevi.

Prekršaj je otkriven u kamionu skopskih registarskih oznaka koji je od Makedonije ka Hrvatskoj prevozio rolne plastificiranog lima debljine veće od pola metra, saopštila je Uprava carine.

Prilikom kontrole šlepera, najpre je snimak sa skenera pokazao konture ljudskih nogu, a zatim su carinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uočili još jedan trag - presečenu, pa nanovo zalepljenu sajlu, što je pouzdan znak da je neko pokušavao da uđe u tovarni prostor.

Reč je o trojici mladića iz Pakistana koji su se sakrili, iskoristivši karakteristike tovara koji je transportovan, i pokušali da se domognu neke od zemalja EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen šverc sumnjivih parfema, džempera na Gradini

Izvor: RTS, 10.Okt.2018, 13:58

Carinici su u saradnji sa policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina sprečili krijumčarenje sumnjivih parfema i džempera "lakost“ koji su otkriveni u frižideru i ispod patosnice jednog autobusa. . Prekršaj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.