Mesarović: Minimalne kazne - prošlost

Izvor: S media, 14.Okt.2010, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesarović: Minimalne kazne - prošlost

Predsednica Vrhovnog suda i Visokog saveta sudstva Nata Mesarović izjavila je večeras da je izricanje minimalnih kazni ili prekidanje procesa protiv huligana koji se kriju iza navijača i izazivaju nerede, stvar prošlosti.

Mesarović je za televizju B92 rekla je da će tražiti izveštaje o predmetima koji su dugo stajali pre sprovodjenja reforme u pravosudju.

Ona je u pisanoj izjavi toj televizji obećala da će se oni završiti u razumnom roku, "ako takvi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postoje".

Sportski funkcioneri traže oštre kazne

Huligani bili organizovani

"Društvo se mora pozabaviti rukovodstvom sportskih klubova koji su medju navijačima gajili huligane i ništa nisu učinili da se huligani odvoje od navijača", navela je Mesarevićeva.

"Gajili su ih (huligane) od biljke do velikih žbunova koji ugrožavaju sistem. Nije dovoljno imati spisak ličnih karata, nego se moralo znati unapred ko i za koga koliko karata kupuje", istakla je ona.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.