Izvor: B92, 25.Avg.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Među stradalima nema državljana SCG

Moskva -- Prema prvim informacijama, među nastradalima u dve avionske nesreće u Rusiji nije bilo državljana SCG.

Kako je za B92 potvrdio ambasador Srbije i Crne Gore u Moskvi Milan Roćen, među putnicima na letu Moskva-Soči nije bilo stranaca, dok se spisak putnika sa leta Moskva-Volgograd očekuje.

"U sredu, oko 8:30 po moskovskom vremenu, Inter-tas je objavio da su svi putnici bili ruski državljani. Dakle, sigurno je da u avionu koji je leteo za Soči nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naših građana, uopšte nije bilo stranaca. Spisak putnika aviona koji se srušio nedaleko od Moskve još nije objavljen. Dobar znak je i taj što se naši građani ovim povodom ne obraćaju Ambasadi, pa se nadamo da će se preliminarna informacija kojom raspolažemo u ovom trenutku pokazati kao tačna", kaže on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.