Izvor: Blic, 13.Mar.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marku Miloševiću sudiće se u odsustvu

Marku Miloševiću, sinu nekadašnjeg jugoslovenskog predsednika, sudiće se u odsustvu, odlučio je Opštinski sud u Požarevcu.

Vanraspravno veće suda je rešenjem od 7. marta prihvatilo predlog punomoćnika trojice požarevačkih otporaša koji Miloševića terete za nanošenje teških telesnih povreda 2000. godine u centru Požarevca.

U obrazloženju rešenja u koje je agencija Beta imala uvid, između ostalog se navodi da je Ministarstvo pravde obavestilo sud da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od nadležnih organa Ruske Federacije očekuje odgovor na zahtev za izručenje Miloševića upućen 27.februara.

Ministarstvu nije poznata adresa na kojoj Milošević boravi u Rusiji.

Otvaranje glavnog pretresa na suđenju Marku Miloševiću po tužbi otporaša Radojka Lukovića, Nebojše Sokolovića i Radojka Lukovića u nekoliko navrata je odlagano početkom godine.

Naredno ročište sudija Gordana Vidojković zakazala je za 19. mart.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.