Izvor: B92, 07.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik stradao u tuči

Lajkovac -- U tuči grupe mladića ispred gradske kuće u Lajkovcu stradao je maloletni D.Č. iz sela Rubribreza.

Istražni sudija Okružnog suda u Valjevu Nada Živić izjavila je za B92 da su u tuči učestvovala trojica maloletnih i dva punoletna mladića. Ona je navela da će obdukcija pokazati uzroke smrti maloletnog D.Č, a da su za njegovu smrt osumnjičena dvojica mladića

"Došlo je prvo do verbalnog sukoba. Dakle, oni nisu ranije nešto bili u sukobu, do slučajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susreta je došlo. Tu je došlo do nekog nereda koji su ti maloletnici napravili. Bili su malo nestašniji i opomenuti su na takvo ponašanje, odnosno da se smire, da se ne ponašaju, da ne prave buku, od tih punoletnih lica”, navela je Živićeva.

"I došlo je do verbalnog i potom i do fizičkog obračuna između njih i to je sve što bismo mi mogli da kažemo u vezi sa tim jer drugih podataka nemam”, kazala je ona.

Sudija Nada Živić kaže i da privedene osobe nisu do sada osuđivane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.