Maloletnik ranjen sa tri metka

Izvor: Blic, 18.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik ranjen sa tri metka

N.S. (17) ranjen je u stomak i levu butinu juče oko 18 sati u Metohijskoj ulici u Zemunu. Na njega je pucao nepoznat mladić, sa kojim je N.S. neposredno pre ranjavanja razgovarao. Ranjeni maloletnik prevezen je u Urgentni centar gde mu je ukazana prva pomoć i za sada nije u životnoj opasnosti.

Kako „Blic” saznaje, N.S. je ranije živeo u Metohijskoj ulici, pa je juče zajedno sa devojkom došao u Zemun kako bi se video sa starim društvom. Kad su došli kod broja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 11, prišli su im za sada nepoznati momak i devojka, sa kojim je N.S. počeo da razgovara. U jednom trenutku mladić je izvadio pištolj i tri puta pucao u dečaka.

- Momka koji je ranjen poznavala sam i ranije jer je živeo u komšiluku. Izašla sam na terasu i videla ga da stoji i priča sa nekim mladićem, dok su pored njih stajale dve devojke. Vratila sam se u stan i odjednom sam čula tri pucnja. Izašla sam i videla krvavog momka da leži, a dve devojke su vikale i dozivale pomoć - uznemireno priča stanarka zgrade ispred koje je dečak ranjen.

Nepoznati mladić, koji je pucao iz pištolja kalibra 9 mm, pobegao je prema Makedonskoj ulici i policija za njim i dalje traga, dok je njegova devojka ostala na licu mesta. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto pucnjave i ranjenog dečaka prevezla u Urgentni centar, gde su konstatovane teške telesne povrede, ali koje za sada nisu opasne po život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maloletnik ranjen u sačekuši

Izvor: Press, 18.Maj.2009

Maloletni N. S. (17) upucan je sinoć kada je izlazio iz zgrade u Metohijskoj ulici 11 u Zemunu. Kako nezvanično saznajemo, napadač koji je s nekoliko hitaca iz pištolja pogodio mladića u nogu i slabinu živi u zgradi iz koje je N. S. izlazio kada je upucan. .Napad se dogodio u 17.45 sati...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.