Izvor: RTS, 18.Avg.2022, 14:49

Maloletnik iz Ilandže osumnjičen za silovanje svoje babe

Više javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku iz Ilandže, zbog sumnje da je 13. avgusta, uz pretnje, silovao svoju babu (71).
Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je u Ilandži u toku noći prinudio svoju babu na obljubu upotrebom sile i pretnjom, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.
Nakon saslušanja osumnjičenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu mu je odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka prema maloletniku.
Tužilaštvo je u zahtevu predložilo i da se u toku pripremnog postupka ispita oštećena i da se odrede potrebna veštačenja.
Osumnjičeni maloletnik se tereti za krivično delo silovanje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Maloljetnik osumnjičen za silovanje svoje babe

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2022

PANČEVO - Više javno tužilaštvo u Pančevu podnijelo je sudiji za maloljetnike Višeg suda u Pančevu zahtjev za pokretanje pripremnog postupka prema maloljetniku iz Ilandže, zbog sumnje da je 13. avgusta, uz prijetnje, silovao svoju babu (71).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.