Maloletnici krali kola, skutere, monitore, računare, ...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020, 17:47

Maloletnici krali kola, skutere, monitore, računare, ...

Policija je u Mladenovcu uhapsilia tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, teške krađe i krađe.

Osumnjičeni D.B. (20), kao i šesnaestogodišnji i sedamnaestogodišnji mladići se terete da su, tokom noći 7. aprila, u Velikoj Ivanči sa različitih lokacija, ukrali teretno motorno vozilo "mercedes", automobil "folksvagen bora", skuter i felne, saopšteno je iz MUP-a.

Oni se sumnjiče i da su iz škole ukrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sedam monitora, računar, skener, dva laptopa i grafoskop.

Policija je ukradene predmete pronašla i vratila vlasnicima.

Protiv dvojice osumnjičenih maloletnika biće podnete krivične prijave uredovnom postupku, dok je D.B. sud odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Maloletnici uhapšeni zbog sumnje na krađu vozila i obijanje škole

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2020

Mladenovačka policija uhapsila je tri osobe, od kojih dvojicu maloletnika, koji su osumnjičeni za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i nekoliko krađa, saopštio je MUP Srbije...Osumnjičeni D. B. (20), kao i šesnaestogodišnji i sedamnaestogodišnji mladići se terete da su, tokom noći 7....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.