Maloletnici iz Bačke Palanke krali na novosadskom Štrandu

Izvor: Kurir, 10.Jul.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnici iz Bačke Palanke krali na novosadskom Štrandu

Maloletnici se sumnjiče da su, iskoristivši odsustvo dve maloletne Novosađanke, od njih ukrali platnenu torbicu sa dva mobilna telefona

NOVI SAD - Dvojicu maloletnika iz Bačke Palanke policija je uhvatila neposredno nakon što su na novosadskom kupalištu Štrand izvršili krivično delo krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se kaže u saopštenju, oni se sumnjiče da su, iskoristivši odsustvo dve maloletne Novosađanke, od njih juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ukrali platnenu torbicu sa dva mobilna telefona, a policijski službenici su kod njih pronašli ukradene stvari.

Osnovano se sumnja da su njih dvojica, kako se navodi, izvršili više krivičnih dela krađe na Štrandu, pa policija nastavlja operativni rad, a protiv obojice će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.