Malerozni lopovi

Izvor: Glas javnosti, 30.Dec.2009, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malerozni lopovi

BEOGRAD - Dvojica lopova uhapšena su samo deset minuta nakon što su juče opljačkali poštu u ulici Poručnika Spasića i Mašere 92 u Žarkovu. Pljačkaši su iz pošte uspeli da odnesu 100.000 dinara i žensku torbu radnice pre nego što je čuvar ispalio tri hica za njima. Lopovi su uhapšeni u šipražju.

Maloletni razbojnici N. M. (17) i Ivan I. (19), naoružani pravim i plastičnim pištoljem, obučeni u crne dukserice sa kapuljačama i kapama na glavama, upali su juče oko 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sati u poštu i naredili radnicama da im predaju novac. Za to vreme, radnik obezbeđenja Đorđe P. (69) nalazio se u prostoriji preko puta pošte i posmatrao ceo događaj. On je uspeo da se neopaženo iskrade i zaključa ulazna vrata pošte.

KRVAV PIŠTOLj  I DžOINT

Policija je pre hapšenja pljačkaša, na stazi između ulica Marine Veličković i Milorada Jovanovića, pronašla krvav pištolj, bačene crne dukserice i kapuljače. Prema nezvaničnim informacijama, pretresom jakne jednog od osumnjičenih policija je pronašla mobilni telefon, USB priključak i parče džointa.

Posle prijave da je pljačka pošte u toku, više policijskih patrola i interventna brigada, krenuli su u poteru za razbojnicima.

- Primetila sam da dva mlađa momka, obučena u crno, stoje nedaleko od pošte i nešto pričaju. Ta dvojica su zatim krenula prema pošti u koju su trčeći uletela - ispričala je baka, očevidac pljačke.

Stanari zgrada koji su pratili jurnjavu policije, policijske inspektore su usmerili nizbrdo, prema šipražju gde su pljačkaši pokušali da se sakriju. Policija je iz dva pravca stezala obruč oko maloletnika, koji su se sa plenom razdvojili na različite strane. Nekoliko minuta kasnije, obojica su uhapšena.

Kako saznajemo, hapšenju Ivana I. pomogli su tragovi krvi sa rasečene ruke, koji su policiju direktno doveli do pljačkaša. Iako povređen, on je pokušao da se odupre policiji, ali su mu brzo stavljene lisice na ruke. Za to vreme, maloletni N. M. se s novcem sakrio u gusto šiblje nadajući se da će ostati neprimećen. On je, kako saznajemo, novac sakrio pod kamenu ploču, gde su ga inspektori i pronašli.

Pošto je povredio zglob na desnoj nozi, nije mogao da pobegne, pa se predao policiji.

Do mizerije i najveceg ponizenja osiromasena, izgladnela,sa skoro 1000 000(milion) nezaposlenih,kvazidemokratska Srbija,direktno gura, bezperspektivnu srpsku decu i omladinu,u kriminal.Umesto zaposlenja,dobre plate,krupnih stranih investicija,green-field investicija,lepog,udobnog i perspektivnog zivota,danasnja Srbija natura svojim gradjanima otpustanja sa posla,glad, bedu i razaranje pristojnog porodicnog zivota,a sve to onda dovodi do ovakvih slucajeva kao u ovoj posti.Tuzno je i zalosno sto su ovi ,ocajem i beznadjem srpske stvarnosti,dezorijentisani mladi ljudi,napravili ovakav pogresan korak,a jedino je utesno sto su jako mladi i imaju sansu da sve to poprave,i sto ce sigurno i uspeti.Ali,Srbija se nikada ne moze oprati zbog svojih grehova prema svojoj omladini i mladim pokoljenjima,kojima zadnjih 20 godina,uporno i neprekidno nudi uglavnom,nezaposlenost,bedu glad i bezperspektivnost.Izgleda da se Srbija bori samo za dobro svojih tajkuna,i drugih miljenika,pa nema novca i vremena za omladinu.

Свака част припадницима муп-а суп Чукарица.После Бог зна колико пљачки и крађа они ухвате

почетнике,којима је изгледа једино овај начин остао да дођу до мало новца,са обзиром на то да до посла у овој држави лакше долазе пензионери него омладина!Чему избрисане фаце жандара,што онда нисте и дечку замутили лице!!!??? 70 % омладине је приморано да на овакав или сличан начин дође до мало новца,А КО ЈЕ КРИВ ЗА ТО???Да је бар нешто у овој држави нормално момци би ујутру уместо у пљачку кренули на посао!!!

Зашто су жандарима лица избрисана,а дечку није?Да нам је држава иоле нормална,ово младим људима не би ни падало на памет!У тој пошти као обезбеђење ради бивши полицијски службеник,има 70 година и редовну државну пензију!Како је могуће да пензионери у већ одмаклим годинама имају предност у запошљавању у односу на омладину!?Од чега да живимо?Како можете да очекујете од нас да једног дана стасамо у нормлане људе са нормланим породицама,неки од нас ће и државу водити,када нам се за тако нешто не укаже прилика!?

Treba ti još MNOOOOGO da učiš o životu, da bi shvatio zašto i kako se živi od SOPSTVENOG RADA! Tebi niko nije u obavezi da stvori uslove za život, a ti NE SMEŠ da pljačkaš druge ljude da bi živeo onako kako si uvrteo sebi u glavu da treba da živiš. Dečko (iz kraja), u potpunosti si nezreo.

Da li ste vas dvojica normalni, pa oni su sa pistoljima usli da pljackaju. Steta sto ih penzos nije pogodio pa da imamo dva kriminalca manje. Da li je moguce da su politicari krivi sto neko odluci da pusi dzoint pa mora da pljacka da bih ga kupio. Da su im nasli i dzepovima hleb i salamu pa da se svi sazalimo na jadne decake. A face im nemojte sakrivati, kao ni pedofilima i onioma koji siluju da svvide ko su.

Ako su lopovi malerozni-analogija je da su policajci srecni. Ja ne bih bio srecan kao policajac u Srbiji. Niti kao bankar. Niti kao politicar. U Srbiji koja je `45 bratuobilackim ratom ubila moral-policija prodaje opijate,bankari pljackaju a politicari menjaju partije k`o gace.

Stajem na stranu lopova. Oni jedini u Srbiji posteno rade svoj pos`o.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.