Izvor: CrnaHronika.rs, 22.Jun.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majku tukao do smrti!

KRALJEVO - Tukao majku do smrti, pa pobegao!Radojko Pavlović (50) na smrt je pretukao svoju majku Sibinku Pavlović (74) u njihovoj kući u selu Roćevići kod Kraljeva. Telo nesrećne starice, sa slomljenom donjom vilicom, nosom i rebrima, pronašla je policija u ponedeljak oko 17 sati.Udarao ju je pesnicama, ali ju je i šutirao - kaže naš sagovornik iz istrage.
Radojko je posle zločina počeo da beži ka Beogradu. Uhapšen je nekoliko sati kasnije u selu Šumarice, koje je udaljeno tridesetak kilometara od njihove kuće.
Kuća u kojoj je nesrećna žena živela sa sinom nalazi se u dvorištu u kojem u drugoj kući živi njen mlađi sin Dragan Pavlović sa svojom porodicom. Pošto je njegov stariji brat i ranije maltretirao majku, a u nedelju je kod nje bio oko 16 sati, to mu je bilo sumnjivo.
- Popeo sam se na stolicu i kroz prozor video nešto neobično na podu i pomeren tepih. Pozvao sam policiju. Oni su našli mrtvu majku - priča Dragan.
Mlađi Pavlović kaže da mu je stariji brat i ranije maltretirao majku.
- Ko zna koliko sam puta prijavljivao nasilje, ali policija je bila nemoćna, jer ga je majka branila. Plašio sam se za svoju porodicu jer je pretio da će baciti bombu u moju kuću. Hvala bogu da su mi deca živa. Mogao je sve da nas pobije - kaže Dragan Pavlović.
Danijela Pavlović, Draganova supruga, kaže da je od komšija čula da je Radojko na dan ubistva bio pijan.
- Svekrva mi je bila mirna i povučena žena. Nije ovo zaslužila - priča Danijela.
Napao i doktorku
Radojko Pavlović, kako saznajemo, ima stan u Kraljevu. Pre petnaest godina razveo se i iz tog braka ima dvoje odrasle dece. U selu je poznat kao nasilnik.
- Pre nekoliko meseci napao je doktorku koja ga je pregledala, a nakon toga prebačen je u bolnicu u Kraljevu, na neuropsihijatriju. Inače, bio je zaposlen kao vozač u „Autotransportu“  - kaže Dragan Pavlović.
Ilustracija, Izvor: kurir-info.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.