Majka nestalog dečaka u sredu na slobodi?!

Izvor: Press, 22.Avg.2010, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka nestalog dečaka u sredu na slobodi?!

Đorđe Andrejić (13) iz Majilovca kod Velikog Gradišta nestao je pre mesec dana, a njegovo telo još uvek nije pronađeno! Dečakova majka Marina (38), koja je uhapšena zbog sumnje da je ubila sina, mogla bi u sredu da bude puštena iz pritvora jer Đorđe nije nađen!
Advokat Srbislav Stojanović, branilac Marine Andrejić, kaže za Press da Marini 25. jula ističe jednomesečni pritvor i da očekuje da ona bude puštena.
- Dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tok istrage, kao i obavljena veštačenja krvi, nisu dokazali da je majka izvršila ubistvo. Dečak još nije pronađen. Već sam se žalio što je Marina osumnjičena za ubistvo. Moja žalba je odbijena, pa ćemo po isteku jednomesečnog pritvora videti da li će ona biti izmenjena - rekao je advokat Srbislav Stojanović.
Podsetimo, mali Đorđe je nestao 22. jula, kada je sa majkom otišao na njivu nekoliko kilometara udaljenu od Majilovca. Ona se kući vratila dva dana kasnije, povređena i sa modricama, ali bez deteta, kome se od tada gubi svaki trag. Ona je pred istražnim sudijom potvrdila da je pored jedne njive udarila Đorđa motikom u glavu i povredila ga. Potom je otišla da traži pomoć. Marina nije mogla da se seti na kojem je mestu ostavila sina. Nakon saslušanja, ona je osumnjičena za teško ubistvo i protiv nje je određen pritvor do 30 dana. Protiv Marine je prvobitno podneta krivična prijava za nasilje u porodici, ali je kasnije ova kvalifikacija preinačena u najteže delo.
Nova saznanja koja bi pomogla da se dečak pronađe nisu dali ni njegov otac, ni nekoliko svedoka iz Majilovca i Kurjača, ali ni majka Marina.
- Ogorčeni smo što dete nije pronađeno do sada, ali od toga nemamo nikakve vajde. Najteže će biti njegovim drugovima, kad 1. septembra pođu u osmi razred i vide da je njegova stolica prazna - rekla je jedna od komšinica porodice Andrejić.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.