Majci Vlada Divca povređena kičma

Izvor: Blic, 08.Jan.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majci Vlada Divca povređena kičma

Majka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Rada Divac (72), koja je povređena juče u saobraćajnoj nezgodi u Ovčar banji, nije životno ugrožena.

Do nesreće je došlo u blizini Čačka kada je poginuo otac Vlada Divca, Milenko (77). On je bio na suvozačevom mestu, a za volanom se nalazila Rada.

Portparol Zdravstvenog centra dr "Dragiša Mišović" Miroslav Sretenović rekao je Tanjugu da njoj konstatovane povrede kičmenih pršljenova.

- Danas će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se uraditi dodatni dijagnostički pregledi, koji, između ostalog, podrazumevaju i skener na osnovu čega će se preduzeti dalji medicinski tretman - naveo je Sretenović.

Radmila Divac je vozeći iz pravca Požege ka Čačku u jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, izgubila kontrolu nad autom koji je potom udario u znak s desne strane puta, nakon čega se prevrnuo na krov i sleteo u kanal pored puta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majci Vlada Divca povređena kičma

Izvor: Dzungla.org, 08.Jan.2014

Majka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Rada Divac (72), koja je povređena juče u saobraćajnoj nezgodi u Ovčar banji, nije životno ugrožena. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.