Mačvanski okrug: Još 31 oboleli od kovida-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 12:45

Mačvanski okrug: Još 31 oboleli od kovida-19

U Mačvanskom okrugu u poslednja 24 sata potvrđen je još 31 oboleli od kovida-19, od kojih je 13 u Šapcu, izjavila je danas za Tanjug epidemilog šabačkog Zavoda za javno zdravlje Dragana Radojčić.

Ona je navela da je registrovano i sedmoro novoobolelih u Loznici, četvoro u Krupnju, troje u Bogatiću, dvoje u Koceljevi i u Malom Zvorniku i Ljuboviji po jedan.

U poslednja 24 sata testirano je 268 uzoraka, navela je Radojčić.

U poslednjih mesec i po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana u Šapcu je zabeležen veliki broj novoobolelih, više od 1.500, a prema poslednjim podacima šabačkog Z ZJZ situacija je sada znatno povoljnija, ali i dalje nestabilna, prema oceni doktorke Radojčić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRESEK STANJA U MAČVANSKOM OKRUGU: U Šapcu u poslednjih mesec dana veliki broj novoobolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020

U poslednja 24 sata testirano je 268 uzoraka..U Mačvanskom okrugu u poslednja 24 sata potvrđen je još 31 oboleli od kovida-19, od kojih je 13 u Šapcu, izjavila je danas epidemilog šabačkog Zavoda za javno zdravlje Dragana Radojčić...Ona je navela da je registrovano i sedmoro novoobolelih u Loznici,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.