MUP ispituje prijavu o otmici deteta na Novom Beogradu, traga se za automobilom mini kantrimen

Izvor: RTS, 25.Feb.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP ispituje prijavu o otmici deteta na Novom Beogradu, traga se za automobilom "mini kantrimen"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupaju po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, video da je na Novom Beogradu jedno dete na silu ubačeno u automobil. Traga se za crnim automobilom "mini kantrimen" austrijskih registracija.
15.35 – Objavljena fotografija automobila za kojim se traga. Reč je o crnom automobilu austrijskih registarskih oznaka W09583F.
14.55 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << – MUP ispituje prijavu da je dete na silu ubačeno u automobil na Novom Beogradu.
Policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i ispituje navode prijave.

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo fotografiju automobila za kojim se traga. Pozvali su građane da, ukoliko primete vozilo, crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka W09583F, prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.
Beogradski mediji navode da je oteta trogodišnja devojčica oko 12.30 u ulici Otona Župančiča.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PONOVO KANTRIMEN: Ovo je automobil u kojem je kidnapovano dete na Novom Beogradu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Feb.2017

Slučaj navodne otmice deteta na Novom Beogradu izazvao je ogroman šok kod javnosti, ali i svedoka nemilog događaja...Naime, roditelji nestalog deteta, koje je po rečima svedoka nasilno ubačeno u automobil marke "mini kantrimen", otmicu još uvek nisu zvanično prijavili policiji...Umesto njih, kidnapovanje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.