Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 22:05

HVALIO SE IZNAJMLJENIM LAMBORGINIJEM! Policija se ponovo oglasila o bahatom Urošu Paniću

Pripadnici Uprave saobraćajne policije detaljnim proverama utvrdili su da je protiv U.P. (25) koji je vozeći automobil "lamborgini" snimao svoju nebezbednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podneto više zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih naloga zbog više desetina prekršaja učinjenih u saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Više prekršajnih zahteva protiv muškarca koji je snimao vožnju lamborginijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2023

Pripadnici Uprave saobraćajne policije detaljnim proverama utvrdili su da je protiv U.P. (1998) koji je vozeći automobil lamborgini snimao svoju nebezbednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podneto više zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.