Izvor: B92, 18.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Valjani pravci u istrazi

Beograd -- Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistava svedoka-saradnika u procesu protiv Zemunskog klana Zorana Vukojevića.

Načelnik beogradske policije Milorad Simić kaže da to važi i za slučaj ubistva pripadnika Zemunskog klana Zorana Povića, kao i za ostale slučajeve ubistava iz zaseda na ulicama Beogarada. Simić je takođe rekao da policija tesno sarađuje sa Specijalnim tužilaštvom u rasvetljavanju tih slučajeva, a planirane su i neke zajedničke aktivnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Beogradska policija prioritetno radi na rešavanju tih dela koja su izazvala uznemirenje javnosti. Imamo neke valjane pravce, koji nam ukazuju na moguće izvršioce ovih krivičnih dela", rekao je Simić.

Simić, međutim, nije objasnio zbog čega ni više od tri meseca posle ubistva Vukojevića i Povića u javnosti nema nikakvih informacija o tom događaju. On je samo kratko prokomentarisao da policija želi što pre da dođe do dokaza, a to je, prema njegovim rečima, mukotrpan i dugotrajan posao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.