MUP: Uhapšena osoba koja je napala aktivistkinju Vuka Jeremića

Izvor: BKTV News, 17.Mar.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšena osoba koja je napala aktivistkinju Vuka Jeremića

Aktivistkinja Tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića napadnuta je danas u Nišu dok je delila promotivni materijal, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su napadača.

Aktivistkinja je tom prilkom zadobila lakše povrede u predelu lica, a policija intenzivno traga za S.C.

Navodi da se napad dogodio dan nakon što su iz Tima pismom obavestili ministra policije o svim napadima na aktiviste tima od početka kampanje

Pripadnici Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << unutrašnjih poslova, neposredno nakon događaja uhapsili su napadača, a u saopštenju ministarstva stoji da je u pitanju S.C. (1983).

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Identifikovan napadač na aktivistkinju Jeremićevog tima

Izvor: B92, 17.Mar.2017

Beograd -- Muškarac S.C. (34) koji je osumnjičen da je oko 13 h u Nišu udario aktivistkinju predsedničkog kandidata Vuka Jeremića uhapšen je, saopštio je MUP Srbije...Iz MUP-a preciziraju da je aktivistkinja zadobila lakše povrede lica...Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.