MUP: Uhapšen muškarac, ukrao iz štamparije test iz matematike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšen muškarac, ukrao iz štamparije test iz matematike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. S. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštio je danas MUP.

On se sumnjiči da je iskoristio nepažnju svojih kolega u štampariji u kojoj su štampani testovi za završni ispit učenika osmog razreda i tom prilikom je ukrao test iz matematike.

Nakon toga, on je, sumnja se, otišao u toalet gde je test uslikao telefonom, a potom je taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << primerak bacio u ve-ce šolju i uništio ga.

Osumnjičeni je to uradio kako bi test odneo sinu, koji je maturant jedne osnovne škole u Beogradu, kako bi mu pomogao da lakše položi završni ispit.

Sumnja se i da je uz pomoć sina I. S. rešeni test iz matematike došao do njegovih drugara i njihovih roditelja, nakon čega su oni, uz pomoć aplikacije „vajber“, delili drugim roditeljima i učenicima u više osnovnih škola.

Osumnjičenom I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen otac maturanta osumnjičen da je ukrao test

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2019

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. S. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.