Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 22:41

MUP: Rasvetljeno ubistvo dve žene na Bežanijskoj kosi

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je policija rasvetlila teško ubistvo dve žene čija su tela pronađena 21. januara u stanu u beogradskom naselju Bežanijska kosa.
Policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali G. Đ. (1985), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, saopštili su iz MUP-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kako se sumnja, G. Đ. je sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (1947), a udarcima po glavi ubio drugu ženu (1945).
Dodaje se da je nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.
Saopšteno je da je telo G. Đ. pronađeno juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasvetljeno ubistvo dve sestre na Bežanijskoj kosi: Počinilac izvršio samoubistvo

Izvor: Danas, 27.Jan.2023

Beogradska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i identifikovala G. Đ. (1985), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, saopštio je večeras MUP Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.