Izvor: B92, 15.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Predao se vozač džipa

Beograd -- MUP-u se u subotu prijavio vozač džipa marke "Gran čiroki", protiv kog je podneta krivična prijava.

U saopštenju koje je izdao MUP, navodi se da je, "u pratnji advokata Veljka Delibašića, u prostorije Sekretarijata unutrašnjih poslova u Beogradu, došao Dragan Protić (24) iz Šapca, rekavši da je 09.11.2004, oko 20,45 sati, upravljao terenskim vozilom, džipom marke 'Gran čiroki'".

Inače, tim vozilom izazvan je incident, u kome je lakše povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policajac, a oštećeno službeno vozilo SUP-a u Beogradu marke "Micubiši pajero".

"Protiv Protića je podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti. Protić je priveden istražnom sudiji, koji mu je odredio pritvor", stoji u sopštenju u kom se dodaje i da se, preko Nacionalnog biroa Interpola za SCG, proverava vlasništvo džipa "Grand čiroki".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.