Izvor: Danas, 11.Maj.2023, 10:52

Uhapšen vozač autobusa zbog šverca gotovo 700 paklica cigareta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su M. R. iz okoline Bujanovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na prelazu Šid uhapšen vozač autobusa iz Bujanovca zbog šverca cigareta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2023

Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, na Graničnom prelazu Šid je uhapšen M. R. (1974) iz okoline Bujanovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DETALJI HAPŠENJA ZBOG ZLOUPOTREBA U EPS Uhapšene još četiri osobe, oštetili državni budžet za 76 miliona dinara

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Poreske policije Ministarstva finansija Srbije uhapsili četiri osobe osumnjičene zloupotrebe u okviru proširenja istrage koja se vodi protiv šest...

Nastavak na Blic...

Policija kod Vranjanca zaplenila 150 bokseva cigareta i rezanog duvana 162,5 kilograma

Izvor: OkRadio.rs, 11.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju i Regionalnog centra granične policije prema Republici Severnoj Makedoniji, u saradnji sa Upravom carina, pronašli su u automobilu „škoda“ kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac iz Vranja, 162,5 kilograma rezanog duvana i 1.500...

Nastavak na OkRadio.rs...

Akcija "Paket": Zelenašu oduzete hiljade maraka i mobilni (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023

BIJELJINA – Službenici Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Bijeljina Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) u akciji "Paket" pretresli su i uhapsili Đ.T. od kojeg su oduzeli nekoliko hiljada KM, mobilni telefon i druge predmete.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.