Izvor: B92, 06.Jan.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Dragan M. umro prirodnom smrću

Smederevo -- Obdukcijom je ustanovljeno da je Dragan M. umro prirodnom smrću nakon što su trojica muškaraca provalila u njegovu kuću, saopštio je MUP.

Navodi se da je preminuli bio srčani bolesnik. Dragan M. (71) umro je u noći između nedelje i ponedeljka kada su trojica maskiranih muškaraca provalila u njegovu kuću i otela 10.000 evra. Po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Smederevu Mirka Šakića, obducent Ministarstva unutrašnjih poslova uradio je obdukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zaključio da je Dragan M. umro prirodnom smrću.

Pravna kvalifikacija upada razbojnika u porodičnu kuću Dragana i Draginje M. biće "najstroža" jer je ishod "sa smrtnom posledicom", rekao je izvor agencije Beta blizak policiji.

Isti izvor precizirao je da je upad trojice maskiranih razbojnika izazvao "stresno stanje" za Dragana M. i doveo do smrtnog ishoda, kao i da su izvršioci još nepoznati i da policija radi na rasvetljavanju tog zločina.

Maskirani muškarci, za kojima policija traga, u noći između nedelje i ponedeljka provalili su u porodičnu kuću penzionera Dragana i Draginje M.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.