MUK I TUGA U MAJILOVCU Sahranjena Jelena Šindrić, koju je ubio saobraćajni policajac

Izvor: Blic, 11.Mar.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUK I TUGA U MAJILOVCU Sahranjena Jelena Šindrić, koju je ubio saobraćajni policajac

Jelena Šindrić (29), koju je u sredu ubio bivši nevenčani suprug Dejan Stojiljković (36), saobraćajni policajac iz Požarevca, sahranjena je danas u rodnom selu Majilovcu.

Više od 100 rpđaka i prijatelja okupilose ispred kuće roditelja tragično nastradale Jelene gde je sveštenik održao opelo.

Povorka se od kuće oko 15 sati uputila ka groblju da na večni počinak isprati Jelenu, a sliku na čelu kolone nosila je njena ćerka.

Među neutešnim Jeleninim rođacima i prijateljima, tiho je u koloni koračao i njen dečko Branko Kovčić, koji je i bio sa njom kada je ubijena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICAJAC UBIO BIVŠU DEVOJKU: Ćerkica (8) se oprostila od majke Jelene

Izvor: Kurir, 12.Mar.2016, 07:43

Na čelu povorke nalazila se osmogodišnja ćerka stradale žene, koja je grčevito stezala majčinu sliku s venčanja i nije prestajala da plače...POŽAREVAC - Jelena Šindrić (29), koju je ubio njen bivši momak, policajac Dejan Stojiljković (36), sahranjena je juče u rodnom selu Majilovcu kod...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.