MUČILI STARCA ZBOG 3.000 DINARA Vezali ga zavesom, pa ga tukli i DAVILI U KADI

Izvor: Blic, 03.Feb.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUČILI STARCA ZBOG 3.000 DINARA Vezali ga zavesom, pa ga tukli i DAVILI U KADI

Puna dva sata su dvojica maskiranih pljačkaša mučili i davili u kadi Radomira Radojevića (87) u selu Liplju kod Ljiga, tražeći da im kaže gde krije novac od prodatih ovaca.

Nesrećni starac napadnut je u svojoj kući u koju su pretprošle noći provalila dvojica razbojnika maskiranih "fantomkama".

- Prenuo sam se iz sna kada sam čuo buku, u mraku sam video dvojicu ljudi, a jedan od njih je povikao: "Raco, daj pare da ne bijemo". Imao sam samo 3.000 dinara, koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi je ostalo od penzije, ali su rekli da imam više, jer znaju da sam prodao ovce. Onda je počeo pakao... – uzdiše nesrećni starac, pun rasekotina po licu i podliva na telu.

Pljačkaši su ga, kako kaže, udarali rukama i nogama svuda po telu, preteći mu da će ga ubiti i zapaliti mu kuću, ako ne otrkije gde drži pare. Uporno je ponavljao da nema više novca, ali to je napadače tek razbesnelo.

- Onda su me vezali kaišem i zavesom koju su pocepali, pa su me odneli u kupatilo da me dave. Sreća moja pa je voda zamrzla i nisu mogli tako da me muče, nego su me samo ostavili zavezanog i počeli da preturaju po kući. Sve su preturili, čak su i luster polupali ali ništa više od 3.000 dinara, koje sam im dao, nisu našli – priča Radojević.

Pošto su pljačkaši otišli, starac je uspeo da se odveže i prebijen, dok mu je krv tekla iz ušiju, bos i gotovo nag po snegu dođe do kuće svog sinovca Rada, stotinka metara dalje od svog doma, gde je potražio pomoć. Pozvana policija je na licu mesta obavila uviđaj, a Radomira je hitna pomoć transportovala u bolnicu u Valjevo gde je zbrinut i van životne opasnosti.

- Sigurno se radi o nekome ko me poznaje jer su me oslovili po nadimku, a u jednom trenutku su, dok su me tukli tražeći pare, rekli da mi ni sinovac Rade neće pomoći - zaključuje Radojević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAHOTA KOD LJIGA: Starca (87) vezali KAIŠEM, pa ga DAVILI u KADI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2017

Upali mu usred noći u kuću i tražili novac, a onda ga vezali kaišem, kanapom i zavesom..Dvojica maskiranih pljačakša krvnički su pretukli Radomira Radojevića (87) iz sela Liplje kod Ljiga zbog plena od 3.000 dinara?!..Policija sumnja da ga napadači poznaju...DETALJI SAMOUBISTVA POLICAJCA U DESPOTOVCU:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.