MONSTRUMI VADE OČI I IZ GLAVE

Izvor: Kurir, 08.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUMI VADE OČI I IZ GLAVE

BOR - U opštinama Borskog okruga, u Negotinu, Kladovu, Majdanpeku i Boru, policija već duže vreme ne može tačno da utvrdi i razjasni monstruozna ubistva, od kojih se najsvirepije dogodilo letos u kladovskom selu Kupuzištu, gde su Golubu Niculoviću (77) ubice najverovatnije metalnim predmetima smrskale lobanju i polomile ruke, a nesrećni starac ostao je i bez očiju.

- Tog jutra došao sam kod komšije i rođaka Goluba da ga pozovem kod mene kako bismo zajedno popili kafu. Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na ulazu u kuću video sam razbijeno staklo. Uplašio sam se, ali sam smogao snage da pozovem komšiju, a potom sam ušao u sobu. Naišao sam na stravičan prizor, koji će me pratiti dok sam živ. Golub je ležao na kuhinjskom stolu u lokvi krvi - ispričao je Vlastimir Nedeljković, rođak i prvi komšija pokojnog Goluba, koji se često hvalio zakopanim blagom u dvorištu.

Slična sudbina zadesila je i Milenka Jovanovića iz majdanpečkog sela Vlaole. Nakon zadobijenih udaraca sekirom on je otpuzao do drugog sprata kuće i uspeo da se zaključa. Policija je, posle prijave komšija, razvalila vrata i pronašla ubijenog starca.

U Boru još nije razjašnjeno ubistvo Nebojše Milanovića, načelnika Odreda izviđača „Čoče“. On je ubijen metalnom šipkom na spavanju. Nerazjašnjene su i okolnosti pod kojima je, pre više godina, nestala i službenica firme „Žmaca-turs“ S. P.

U negotinskom selu Jabukovcu, na pojati, policija je pre pola godine pronašla leš seljaka čiji identitet ni do danas nije utvrđen. Obdukcijom je ustanovljeno da je surovo mučen i ostavljen da umre ispod drvenog poda kolibe.

Nerazjašnjen je i nestanak Branislave Stojanović (40) i njenog sina Danijela (17) iz Negotina, koji su nestali pre tri meseca. Policija od pre neki dan sumnja da oni, kako se pretpostavljalo, nisu žrtve trgovine ljudima, već da je reč o osveti njihovog nekadašnjeg komšije iz obližnjeg sela Brestovac Živojina M., koji je nedavno osuđen zbog krađe 11.000 evra. On je taj novac ukrao od bivšeg supruga Branislave Stojanović, a ključni svedok na sudu bio je maloletni Danijel Stojanović. Zato se sumnja da se Živojin osvetio Danijelu i njegovoj majci, za koje se strahuje da nisu među živima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.