MONSTRUM: Babu ubio dok je spremala palačinke

Izvor: Kurir, 16.Dec.2012, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM: Babu ubio dok je spremala palačinke

Držao je krvavu dasku... I ruke su mu bile krvave, kaže Koča Nešković, čiji je poznanik Nebojša Raonić osumnjičen da je nasmrt pretukao Olgu Raonić i svoju tetku Savetu Bučevac

BEOGRAD - Brutalno!

Čuo sam buku i istrčao u hodnik. Krenuo sam niz stepenice i tada sam ga video. Nebojša je izlazio iz stana, držao je krvavu dasku... I ruke su mu bile krvave... „Nemoj da ideš ovamo, vrati se kući. Ja sam završio s njima!“ - povikao mi je. Kroz poluotvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vrata video sam Branislavljeve noge... Povukao sam se ka svom spratu, kad je Nebojša ponovo ušao u stan i još šest-sedam puta udario teču po glavi! Nesrećnom čoveku su se zatresle noge!

Ovako je Koča Nešković opisao susret s Nebojšom Raonićem (24), koji se sumnjiči da je letvom brutalno ubio svoju baku Olgu Raonić (79) i tetku Savetu Bučevac (61), a teško povredio teču Branislava Bučevca (72). Lekari Urgentnog centra još se bore za Branislavljev život.

Podsetimo, zločin se dogodio u petak oko 17 časova, kad je Nebojša razvalio vrata stana Bučevaca na Banovom brdu.

- Kažu da ih je pomahnitalo udarao. Posle prebijanja otrčao je niz stepenice! Otišao sam do svog stana da pozovem policiju. Pogledao sam kroz prozor i video ga kako odlazi na stanicu. Bio sam prestravljen! Ubrzo je došao i Savetin sin Dejan, bio je u šoku - kaže Nešković.

Policajci su u stanu zatekli jeziv prizor - dnevna soba i kuhinja bili su prekriveni krvlju.

- Nisam ulazio unutra. Rekli su mi da je Saveta pronađena u kuhinji. Spremala je palačinke, vreo tiganj bio je na šporetu, piksla razbijena, sudovi po podu... Branislavu je glava bila neprepoznatljiva, ležao je u lokvi krvi - priča potreseni komšija.

Nebojša je posle zločina pobegao, ali ubrzo je priveden na Vidikovcu.

Kao na filmu

- Policajci su upali u zgradu i uleteli u stan Raonića. Povikali su: „Lezi dole!“ Nisam video kad su ga odveli, stavili su traku na ulazna vrata. Ne mogu da verujem da je Neša bio sposoban za takav zločin. Uvek bi se ljubazno javio u prolazu. U šoku sam. Pričali su da se drogirao, ali ne znam da li je to istina - rekao je komšija iz zgrade na Vidikovcu u kojoj je Nebojša živeo s roditeljima.

Baba došla da prezimi

Olga Raonić došla je sa Žabljaka kako bi hladnu zimu provela kod ćerke Savete i sina Nikše, Nebojšinog oca.

- Znam ih 30 godina, divni ljudi. Druge komšije i ja okupili smo se i očistili stan bračnog para Bučevac. Nebojša je slabo dolazio, sve do tog kobnog dana - rekao je Koča Nešković.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završio sam s njima, ubio sam ih

Izvor: Blic, 16.Dec.2012

Čuo sam lupanje. Pošao sam niz stepenice ka stanu Bučevaca. Iz stana je izašao Neša s krvavom letvom. Ruke su mu bile krvave do lakata. Pogled mu je bio izbezumljen, izgledalo je kao da je drogiran. Rekao mi je: Nemoj ovamo, s njima sam sve već završio - priča Koča Nešković o krvavom piru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.