MLADIĆA PRETUKLI BEJZBOLKAMA

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆA PRETUKLI BEJZBOLKAMA

BEOGRAD - Život mu visi o koncu! Tri nepoznate osobe upale su juče oko ponoći u stan Nenada Đ. (28) na Zvezdari i brutalno ga prebile bejzbol palicama. Mladić je prebačen na Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

BEOGRAD - Život mu visi o koncu!

Tri nepoznate osobe upale su juče oko ponoći u stan Nenada Đ. (28) na Zvezdari i brutalno ga prebile bejzbol palicama. Mladić je prebačen na Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Beogradska policija traži batinaše, ali se zasad o celom slučaju veoma malo zna.

- Napad se desio u noći između srede i četvrtka, desetak minuta posle ponoći. Ono što se zasad zna je da su trojica muškaraca upala u Nenadov stan i krvnički ga prebila. Zašto su to uradili, zasad nije poznato - kaže izvor blizak istrazi.

Nenadove komšije kažu da niko nije ni video ni čuo napadače. Većina stanara je spavala.

- Ne znam zašto bi neko napao Nenada. Znala sam mu porodicu, svi su bili fini ljudi. Nenad sada živi sam jer su mu baka i očuh umrli, a majka mu je pre dve godine otišla u Sloveniju - priča Nenadova komšinica.

Povređeni mladić je posle prebijanja odmah prebačen u Urgentni centar.

- Primljen je sa povredama glave i konstatovano mu je krvarenje u mozgu. Ne mogu ništa da prognoziram, mogu samo da kažem je da su povrede veoma teške - rekao je za Kurir Drago Jovanović, PR menadžer Kliničkog centra Srbije.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izboden mladić u toaletu

Izvor: S media, 03.Dec.2010

U Visokoj elektrotehničkoj školi izboden Srđan M. (22). Dvojica nepoznatih mladića pretukli studenta u toaletu. Srđanu sanirane povrede...Student Visoke elektrotehničke škole Srđan M. (22) izboden je u petak oko 14 časova u toaletu ove obrazovne ustanove koja se nalazi u Ulici Vojvode Stepe...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.