MLADIĆ UBIO ČOVEKA PESNICOM

Izvor: Kurir, 02.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ UBIO ČOVEKA PESNICOM

KNJAŽEVAC - Policija je Mlađanu V. (24) odredila dvodnevni pritvor, zbog osnovane sumnje da je prošle noći, oko 1.15 sati, u knjaževačkom selu Rgošte ubio Andru Petrovića (66).

Kako stoji u policijskom izveštaju, Mlađan V. je Andru više puta udario nogama u glavu i telo, nanevši mu teške telesne povrede, usled kojih je ovaj preminuo na licu mesta.

Kako kažu očevici, sve se dešavalo ispred seoskog Doma penzionera.

- Bili smo u Domu penzionera, i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam krenuo kući pozvao sam Mlađana, rekavši mu: „Hajde da idemo kući“, priča jedan od očevidaca, koji nije želeo da mu spominjemo ime. - Rekao mi je: „Ne, vratiću se da popijem pivo“. Onda je iz sale Doma penzionera izašao Andra, vidno pijan, i počeo da psuje i vređa Mlađana. Potom su počeli da se tuku. Na oko 50 metara od Doma kulture, Mlađan je udario Andru, nakon čega je on pao. Glavom je udario o betonski ivičnjak i ostao na mestu mrtav.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.