MISTERIOZNI NESTANAK PROBUDIO STRAH Roditelji se pribojavaju da je njihovu ćerku ZGAZIO VOZ

Izvor: Blic, 03.Avg.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNI NESTANAK PROBUDIO STRAH Roditelji se pribojavaju da je njihovu ćerku ZGAZIO VOZ

Milisav i Stadija Radisavljević iz niškog naselja Brzi brod, čija je ćerka Verica Petrović (54) nestala juče oko 4.30 časova nakon što se u toku noći iskrala iz kuće, strahuju da je ona ženska osoba koja je nastradala istog dana oko 9.45 časova od udara voza na pružnom prelazu kod KP Doma.

Stadija je prijavila nestanak ćerke iste noći, čim je primetila da je nema u sobi, a vest da je neidentifikovana žena stradala na pružnom prelazu u suprotnom delu Niša nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << časova kasnije, unela im je nemir i strepnju.

- Strahujemo, strepimo, ali šta je tu je. Dobrom se ne nadamo. Niko nam još ništa nije javio. Samo zet kada je čuo za tragediju na pružnom prelazu u savim drugom delu Niša. Verica je u toku noći izašla iz svoje sobe u kroz prozor u prizemlju kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Nije ponela ni dokumenta ni mobilni telefon tako da ništa još uvek ne znamo - pričaju roditelji nestale žene.

Verica je zaposlena u fabrici Beneton u Nišu, ali je poslednja dva meseca na bolovanju zbog neuroloških tegoba i problema sa šititastom žlezdom.

- Imala je nesvestice i često je padala u nesvest. Prekjuče je pala pa je bila na neurologiji, ali joj je lekar prepisao kućnu negu. Rekao nam je da je jako, jako nervozna. Kod kuće nije bila takva. Prethodnog dana i večeri pre nestanka, bila je dobro raspoložena, igrala se sa unukom i sve je bilo u redu. Oko 4 časa sam ustala i bila je u svojoj sobi, ali sam desetak minuta kasnije čula neko šuškanje pa sam opet proverila i videla da je nema. Stavila je mali stočić pa je preko police u kojoj je mašina za šivenje izalša kroz prozor svoje sobe - priča vidno uznemirena Stadija.

Starica je izašla na ulicu kako bi pronašla ćerku, ali od nje već nije bilo ni traga ni glasa.

- Išla sam ulicam, dozivala je. Videla sam jedan beli pikap kombi na ulici. Nisam videla da je ušla u njega, ali pretpostavljam da je on možda povezao. Zaustavila sam jedan auto i zamolila vozača da pozove policiju jer nisam od uzbuđenja mogla da se setim broja. Iste noći sam u stanici u Brzom brodu prijavila nestanak. Verica nije ostavila nikakvo pismo niti poruku. Nije sa sobom ponela telefon, ali je sve izbrisala iz njega pre nego što je otišla. Nije se žalila ni na šta da bi smo na nešto ovako posumnjali - priča Stadija.

Roditelji nestale žene strepe od svakog telefonskog poziva. Apeluju na Nišlije da jave policiji ako su je te noći videli. Imala je na sebi, najverovatnije, crvenu majicu i crvene bermude.

Sumnjaju i u Višem tužilaštvu

U Višem tužilaštvu u Nišu potvrđeno je da je nepoznata ženska osoba nastradala nakon udara voza juče oko 9.45 časova na pruzi kod KP Doma i da se sumnja da se radi o ženi iz Brzog broda čiji je nestanak prijavljen te noći.

- Naložena je obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti. Postoji sumnja da se radi o ženi čiji je nestanak porodica prijavila te noći, ali dok ne pristigle obdukcioni zapisnik i dok se ne sprovedu druge radnje vezane za utvrđivanje identiteta, to ne možemo da utvrdimo - kaže portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.