MALOVIĆEVA PODRŽAVU SVAKU AKCIJU RASVETLJVANJA UBISTAVA

Izvor: Kurir, 15.Maj.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALOVIĆEVA PODRŽAVU SVAKU AKCIJU RASVETLJVANJA UBISTAVA

POŽAREVAC - Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je u Zabeli da podržava svaku akciju rasvetljavanja političkih ubistava, ali je naglasila da njena uloga nije mešanje u rad pravosudnih organa već stvaranje ambijenta za njihovo rasvetljavanje

POŽAREVAC - Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je  u Zabeli da podržava svaku akciju rasvetljavanja političkih ubistava, ali je naglasila da njena uloga nije mešanje u rad pravosudnih organa već stvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ambijenta za njihovo rasvetljavanje.

"Moraju se rasvetliti sva ubistva na koja se proteklih godina traže odgovori, a među njima je i ubistvo premijera Zorana Đinđića", rekla je Malovićeva na svečanosti povodom obeležavanja Dana Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Srbije. Svečanost je održana u hotelu "Preporod" u Zabeli.

Govoreći o pronalaženju krivaca i s obirom da kaznu u Zabeli služi i Milorad Ulemek Legija, prvooptuženi za ubistvo premijera, Malović je istakla da ne pravi razliku između zatvorenika i da "posećuje zatvore, a ne zatvorenike".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.