MALEROZNI KUVAR: Podgoričan umesto prženja jaja zapalio kuhinju!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALEROZNI KUVAR: Podgoričan umesto prženja jaja zapalio kuhinju!

PODGORICA - Boris Nikolić, iz Podgorice zapalio je u sredu svoju kuhinju kad je pokušao da isprži jaje za doručak, a zahvaljujući sreći niko nije povređen, ali je nastala velika materijalna šteta.

"Ustao sam rano ujutro i bio sam jako gladan. Nisam više mogao da čekam ostale ukućane da se probude pa sam odlučio da sam sebi ispržim jaje. Nisam baš iskusan u tome, u tiganj sam stavio valjda previše ulja koje se previše zagrejalo pa se na kraju zapalilo. Kad je buknula vatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odskočio sam 2 metra unazad! Odmah sam tražio telefon da pozovem vatrogasce, ispričao je Boris.

Kada su vatrogasci stigli vatra se proširila na kuhinjske elemente, a zbog jakog dima i vatre oštećeni su zidovi po celoj kuhinji. Materijalna šteta procenjena je na 9.860 evra.

Posle požara Boris je rekao da mu nikad više neće pasti na pamet da pokuša nešto da ispeče ili skuva.

(Kolektiva.me)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.