Izvor: Blic, 11.Feb.2024, 16:59

MAKROU BRAĆE PANIĆ NIJE ODREĐEN PRITVOR Njegovi saloni bili su paravan za prostituciju, a OVO JE PRVO URADIO po izlasku na slobodu (FOTO)

Za braćom Urošem i Milošem Panićem raspisana je potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije, a hapšenje su izbegli samo par sati pre policijske akcije. Zbog posredovanja uhapšen je i njihov prijatelj Vuk Stanković kome, prema saznanjima "Blica", nakon 48 sati nije određen pritvor i on je pušten iz policijskog zadržavanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Makro bahate braće SVE PRIZNAO! Evo šta je rekao o Panićima

Izvor: Blic, 11.Feb.2024

Vuku Stankoviću, koji je pre uhapšen zbog posredovanja u lancu prostitucije, nakon 48 sati nije produžen pritvor i on je pušten iz policijskog zadržavanja. Kako "Blic" saznaje, prilikom saslušanja rekao je da se kaje zbog svojih radnji, te je ispričao svaki detalj, svoju ulogu u organizovanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.