MAKROIMA 24 GODINE ROBIJE

Izvor: Press, 14.Nov.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKROIMA 24 GODINE ROBIJE

U Specijalnom sudu osuđena devetočlana kriminalna grupa iz Pančeva zbog trgovine ljudima i primoravanja na prostituciju

Devetočlana kriminalna grupa iz Pančeva osuđena je juče u Specijalnom sudu na ukupno 24 godine zatvora zbog trgovine ljudima i primoravanja na prostituciju u Italiji oštećene M. T.
Tročlano sudsko veće, kojim je predsedavao sudija Milimir Lukić, osudilo je na pet godina zatvora organiza...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuđena grupa zbog trgovine ljudima

Izvor: B92, 14.Nov.2008

Beograd -- Specijalni sud je na ukupno 24 godine zatvora osudio devetočlanu kriminalnu grupu zbog trgovine ljudima i primoravanja na prostituciju u Italiji oštećene M.T... Tročlano sudsko veće, kojim je predsedavao sudija Milimir Lukić, osudilo je na pet godina zatvora organizatora takozvane "pančevačke...

Nastavak na B92...

Pančevcima 24 godine zatvora za trafiking

Izvor: Mondo, 14.Nov.2008

Pred Specijalnim sudom u petak je na ukupno 24 godine zatvora osuđena devetočlana organizovana kriminalna grupa zbog trgovine ljudima i primoravanja oštećene M.T. na prostituciju u Italiji.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.