MAJKA UBIJENA, OTAC UHAPŠEN Ko će brinuti o ćerki Jelene i Zorana Marjanovića?

Izvor: Blic, 17.Sep.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA UBIJENA, OTAC UHAPŠEN Ko će brinuti o ćerki Jelene i Zorana Marjanovića?

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči da je ubio svoju suprugu Jelenu, nameće se pitanje šta će biti s njihovom ćerkom Janom (5)?

Tokom prve polovine jučerašnjeg dana, radnici Centra za socijalni rad uz pratnju policije posetili su porodični dom Marjanovića kako bi izvršili procenu o uslovima u kojima živi Marjanovićeva maloletna ćerka. Oni su ostali nekoliko sati, gde su razgovarali sa članovima porodice Marjanović, a kako “Blic” nezvanično saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neko vreme su proveli i s malom Janom.

Ukoliko Zoran bude osuđen, mala Jana ostaće sama, a ko će dobiti starateljstvo nad njom još uvek je rano da se prognozira. Međutim, postoje indicije da će se porodica ubijene pevačice boriti za starateljstvo sa Zoranovom porodicom.

Novinari “Blica” juče su kontaktirali s Ljubicom, Jeleninom tetkom, koja je ostala u šoku nakon što je saznala da je Zoran uhapšen zbog sumnje da je ubio njenu sestričinu.

- Ne mogu da verujem. Iznenađena sam i u šoku. Ne mogu sada ništa da komentarišem - rekla je Ljubica.

Na pitanje novinara “Blica” zna li šta će biti s Janom, kratko je prokomentarisala da ne zna.

- Ne znam. Ja sam u Kruševcu. Pričaćemo... - rekla je Ljubica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.