Izvor: Blic, 07.Mar.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M.I. Saslušan u istrazi o Markoviću

M.I. Saslušan u istrazi o Markoviću

BEOGRAD - Mihalj Kertes saslušan je juče u svojstvu svedoka, na istražnom odeljenju Okružnog suda, u krivičnom postupku koji se vodi protiv Radeta Markovića, bivšeg šefa RDB-a, Nenada Ilića i Nenada Bujoševića, osumnjičenih za četvorostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali.

Kertes je sa svojim advokatom Predragom Milovančevićem došao ispred prostorije za saslušanje oko 14 časova. Na saslušanje kod sudije Nebojše Živkovića ušao je sam, dok je advokat Milovančević ostao ispred vrata i sačekao da Kertes da izjavu. Do sada je saslušano 23 svedoka, koji su radnici RDB-a, SUC-a i jedinice za specijalne operacije. N.J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.