Lukinog ubicu našli nakon pregledanih 96.000 sati snimljenog materijala!

Izvor: BKTV News, 19.Avg.2014, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukinog ubicu našli nakon pregledanih 96.000 sati snimljenog materijala!

Beogradska policija je u toku istrage, koja je okončana identifikovanjem Marka Milićeva kao ubice Luke Jovanovića, pregledala i 96.000 sati snimaka sa kamera na graničnim prelazima.

U toku istrage koja je prethodila objavljivanju imena osumnjičenog za Lukino ubistvo, Marka Milićeva, policija je pregledala snimke kamera sa svih benzinskih pumpi i graničnih prelaza.
 
Praćene su bazne stanice mobilne telefonije, saslušavani svi vozači „kantrimena“ u Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a policija je, neočekivano, došla i do organizovane grupe koja se bavi švercom „mini morisa“.
 
Kako je juče na konferenciji za novinare rekao ministar Nebojša Stefanović, ovakvi primerci „mini morisa“ su potom i zaplenjeni.
 
- Mi smo došli, da tako kažem, do nečeg neočekivanog – do lica koja švercuju, odnosno uvoze kradena vozila, uglavnom „mini moris“ različitih modela“, kazao je Stefanović.
 
Ubica Luke Jovanovića je Marko Milićev (33) koji se trenutno krije u Turskoj, saopštio je danas ministar policije Nebojša Stefanović.
 
Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.
 
Izvor:Blic
The post Lukinog ubicu našli nakon pregledanih 96.000 sati snimljenog materijala! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.