Loznica: Uhapšen policajac osumnjičen za krađe

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loznica: Uhapšen policajac osumnjičen za krađe

Policijski službenik S. M. (1976) iz Loznice uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je počinio više teških krađa i razbojništava od 20. decembra 2012. do marta ove godine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Osumnjičeni se tereti i za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, trgovinu uticajem i zloupotrebu službenog položaja, navodi se u saopštenju.

On je po hapšenu uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Loznici, a posle saslušanja određen mu je pritvor.

Takođe, S. M. je po pokretanju disciplinske odgovornosti udaljen sa radnog mesta do okončanja postupka, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.