Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovačkom puškom, s leđa - ubio oca

BLACE - Osumnjičeni za ubistvo oca u Blacu Boris P. (23) uhapšen je kasno sinoć u Kruševcu a tokom ispitivanja je priznao krivično delo za koje se tereti, saznaje Beta u policiji.

Kako je rečeno, on se nije opirao tokom hapšenja a u automobilu marke "reno" policija je pronašla lovačku pušku iz koje je sa dva hica usmrćen Radosav P. (46).

Nakon hapšenja, osumnjičeni je pebačen u Prokuplje gde je u policiji tokom ispitivanja priznao da je ubio oca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Radoslav P. ubijen je noći između četvrtka i petka u Blacu u dvorištu porodične kuće. Njegovo beživotno telo pronašla je supruga Slađana P.

Istražni sudija Okružnog suda u Prokuplju Milorad Lapčević kazao je da je istragom utvrđeno da je Radosav P. usmrćen sa dva hica iz lovačke puške u leđa. On je pronađen ispod terenskog vozila, potpuno nag, licem okrenut ka zemlji, kazao je sudija Lapčević.

Policija nakon uviđaja nije zatekla sina ubijenog koji je prethodne noći bio sa ocem, i njegov automobil marke "reno", pa je posumnjala da je on mogući počinilac ovog zločina.

Boris P. će sutra biti izveden pred istražnog sudiju Okružnog suda u Prokuplju.

Motiv ovog zločina još uvek nije poznat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin priznao ubistvo

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2008

Uhapšen Boris Pavlović iz Blaca, koji je u četvrtak ubio svog oca Radosava. Uhvaćen u Kruševcu sa društvom, u automobilu pronađena puška

Nastavak na Večernje novosti...

Ubica oca uhapšen dok je sedeo u kruševačkom kafiću

Izvor: Blic, 21.Sep.2008, 00:37

Boris Pavlović (23) iz Blaca, osumnjičen da je 18. septembra u večernjim satima u dvorištu porodične kuće u Blacu iz lovačke puške sa dva hica u leđa usmrtio svoga oca Radosava (46) i pobegao, uhapšen je u Kruševcu.....Policija je osumnjičenog uhapsila u jednom kruševačkom kafiću gde se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.