Lopovi ukrali 10 kompjutera

Izvor: Blic, 28.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi ukrali 10 kompjutera

PIROT- Preksinoć su iz prodavnice “Puls sistems” u Tržnom centru ‘’Solitet’’, u centru Pirota, dvojica razbojnika ukrala 10 laptopova čija se vrednost procenjuje na oko 350.000 dinara.

Kako "Blic" saznaje, lopovi su oko 4.20 sati pajserom obili ulazna vrata ovog Tržnog centra a zatim vrata prodavnice kompjuterske opreme i odneli 10 laptopova.

Prema rečima vlasnice "Puls sistema" Tanje Marković, policija je odmah izašla na mesto događaja, uzela otiske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i traga za lopovima koje je snimila i sigurnosna kamera.

U ovoj firmi pozivaju građane da ako im neko ponudi da povoljno kupe laptopove koji imaju serijske brojeve bez originalnih punjača da to odmah prijave policiji u Pirotu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UKRADENO DESET RAČUNARA IZ PRODAVNICE

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011

Dvojica razbojnika opljačkali prodavnicu u Pirotu i ukrali deset računara..PIROT - Dvojica razbojnika ukrala su iz prodavnice u Pirotu 10 kompjutera vrednosti 350.000 dinara...Vlasnica prodavnice "Puls sistem" Tanja Marković rekla je da je policija odmah obavila uviđaj, uzela otiske prstiju i traga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.