Lomio krstove na groblju jer ga je ostavila ljubavnica

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lomio krstove na groblju jer ga je ostavila ljubavnica

Milorad B. (48) priznao da je oskrnavio grobove za koje je znao da pripadaju rodbini devojke koja je prekinula njihovu četvorogodišnju vezu.
Protiv Milorada B. (48), iz Petrovca na Mlavi, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je polomio nekoliko krstova na mesnim grobljima u Stamnici i Manastirici.
Osumnjičeni je otkriven nakon prijave L. I., meštanke Stamnice, koja je policiji prijavila da su tokom septembra meseca polomljeni i oštećeni betonski i drveni krstovi na više >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << grobnih mesta njene rodbine na grobljima u Stamnici i Manastirici.
Narednog dana, policija je identifikovala i privela osumnjičenog, koji je priznao da je polomio krstove na svim grobovima za koje je znao da pripadaju rodbini L. I., kako bi se osvetio jer je prekinula njihovu četvorogodišnju intimnu vezu.
Nakon saslušanja, protiv Milorada B. policije je istražnom sudiji podnela prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo povreda groba.
Izvor: telegraf.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.