Izvor: B92, 03.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudske noge na deponiji smeća

Novi Sad -- Radnici Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" pronašli su delove ljudskih nogu na novosadskoj deponiji smeća.

Istražni sudija Borislav Mingliski rekao je da je obavio uviđaj i da su delovi nogu dati Zavodu za sudsku medicinu da utvrdi pol i starost osobe čiji su to delovi tela bili, verovatno i vreme kada su odstranjeni, javio je novosadski Radio 021.

Istražni sudija je rekao da će radnici "Čistoće" nastaviti pretragu smeća, kako bi se utvrdilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li su na deponiji i drugi delovi tela.

Na današnji dan pre tačno godinu dana radnici "Čistoće" su našli delove tela Dušana i Marije Janković koje je nekoliko dana pre toga ubio njihov sin Dragan. On je prošle jeseni osuđen na 30 godina zatvora.

Do danas nisu pronađeni svi delovi ta dva tela koje je ubica bacio u kontejnere u Novom Sadu i u Dunav.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.