Izvor: CrnaHronika.rs, 28.Jul.2011, 02:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi nađeni mrtvi u stanu, apoteci i cementari

Dve sumnjive smrti su zabeležene juče u Novom Sadu, jedna u Beočinu i jedna u Bečeju. Pretpostavlja se da nije reč o nasilnim gubicima života, ali ipak pronađeni leševi su upućeni na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se utvrdio identitet pokojnika i uzroci smrti.U stanu na novosadskom Limanu, u Ulici Narodnog fronta 13, pre podne zatečno je beživotno telo muškarca na kojem nije bilo vidljivih tragova nasilja. Moguće je da smrt nastupila i pre desetak dana. U prostorijama su pronađeni živi papagaj i pas koji su odmah zbrinuti.
Pošto pored pokojnika nisu pronađena dokumenta, neko od komšija je pretpostavio da je pronađen vlasnik stana Z. R. (1949), koji je stanovao sam, a po njihovim rečima, sklon je alkoholu, ali to nam nije zvanično potvrđeno dok ne bude gotov nalaz u Zavodu za sudsku medicina.
Otprilike u isto vreme u istoj ulici jedan čovek je ušao u biljnu apoteku i srušio se mrtav kad je došao do pulta.
U beočinskoj fabrici cementa „Lafarž” u jednoj prostoriji je, verovatno više sati nakon nastupanja smrti. Pronađen radnik star 30 godina koji je otišao na pauzu da zapali cigaretu i nije se vratio. U prvi mah se sumnjalo na infarkt. Na lice mesta izašla je dežurni istražni sudija novosadskog Višeg suda Ankica Kurjački.
Takođe, u razmaku od nekoliko sati, u Tisi kod Bečeja zatečen je NN ženski leš, čija smrt se zvanično vodi kao sumnjiva, ali se ipak i u ovom slučaju prepostavalja da je reč o prirodnoj.
Dan ranije istražnom sudiji novosadskog Višeg suda prijavljene su dve sumnjive smrti u Novom Sadu i Futogu, a u ponedeljak jedna u Temerinu, sanajemo nezvanično.
M. V.
U Zmajevu se utopio dečak?
Pred zaključenje ovog broja našeg lista još je bila u toku potraga za dečakom iz Zmajeva za kojeg se sumnjalo da se utopio u kanalu kod ovog mesta.
Ilustracija, Izvor: dnevnik.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.