Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2011, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga ostala bez table u Karlovcima

NOVI SAD -

Ukradena je tabla Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima i tom prilikom je oštećena fasada zgrade, saopštio je Biro za informisanje LSV.

Krađa se je dogodila u noći između subote i nedelje, 26. i 27. novembra, o čemu je obaveštena policija.

LSV je podsetila da je ovo drugi napad na njen odbor u Sremskim Karlovcima u protekla tri meseca. Krajem avgusta su razbijeni prozori, a policija je našla napadača.

Uz zahtev da se krađa rasvetli i počinilac kazni, stranka je ukazala da "nasilje nije i ne sme biti metod političke borbe".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkinuta i ukradena tabla LSV u Sremskim Karlovcima

Izvor: Blic, 28.Nov.2011

Tabla sa nazivom Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Sremskim Karlovcima otkinuta je i ukradena u noći između 26. i 27. novembra, a tom prilikom odvaljen je i deo fasade na zgradi, saopštila je danas ta stranka...Slučaj je prijavljen policiji, a LSV podseća da je to već drugi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.