Leš starca nađen u kanalu

Izvor: Blic, 16.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leš starca nađen u kanalu

BEOGRAD - Beživotno telo Nedeljka Filipovića (77), koji se već neko vreme vodi kao nestao, pronađeno je juče u Vinogradskoj ulici u Novom Beogradu. Policija pretpostavlja da je Filipović pao u Golubovački kanal, gde je njegov leš i pronađen juče oko 15 sati.



Telo Nedeljka Filipovića pronašao je radnik koji radi u obližnjem auto-servisu „Peki. On je odmah pozvao policiju, a vrlo brzo su na lice mesta došla kola Hitne pomoći, kao i jedna ekipa Vatrogasne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brigade „Beograd", koja je i izvadila telo iz kanala. Filipovića je identifikovao njegov sin.

- Neđa je bio dobar čovek, ali je voleo da popije. Dolazio je kod nas često da telefonira. Međutim, već neko vreme ga nismo videli - pričaju Nedeljkove komšije.

Po njihovim rečima, Filipovićev nestanak prijavljen je 28. januara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.